| Вiдгуки |
|
Крім того шо севен займає 30гб і має кучу ненужних мені драйверів
|
|
на х-ки 2.2, 2гб опер, 250 вінч , я б тобі радив ставити ІКСПІ або лінукс, кстаті убунту якби поставив і підумтив то взагалі жирно ---------------------------------------------------
|
|
Лінукс чим від хп відрізняється? Мені для ігор вінду
|
|
ну лінукс швидкий, жре менше ресурсів, вірусняків мало, всьо решта то саме, ну для тебе може не знайоме середовище , для ігор хз , хіба шо ставити емулятори якісь , можна поставити в убунті зразу віртуалбокс і загрузщити там вінду , типу ти буш під лінуксом, а якшо тре вінда то її можна включити як просту програму, .... ну але для тебе краще став ЕКСПІ то буде менше мороки , я б ставив убунту або хакінтош ---------------------------------------------------
|
|
Агресиффное печеньКО ) Ти кагбе шариш, тільки не в ту сторону. З ХР менше мороки не буде це точно. 7ку вже юзаю досить давно і вона себе стабільно показує. Радити ставити віртуал бокс для ігр це взагалі жесть. а хакінтош навіть не розглядається як альтернатива.
До автора. якщо хочеш на ноут то став 7ку однозначно.
по-перше буде менше проблем з інсталляцією і дровами.
по-друге довше буде трамати батарея, за рахунок підтримки нового ACPI і розширене керування споживанням енегргії
по-третє для ігр буде нормальна підтримка directX 10 і вище, а не поламане народними умільцями
по-четверте от-от ХР перестане підтримуватися, якщо ще підтримується, бо про то майкрософт писали давно.
по-пяте FPS в іграх в 7 рівні або більші ніж в ХР в більшості випадків, перевірено мною особисто.
Інші ОС не розглядай як альтернативу, бо для ігр вінда і всьо.
|
|
не , віртуал бокс не для ігр, просто коли знадобиться вінда ,мало лі там форматів ,на ноут я ставив б убунту однозначно , бо ноут то не для ігр для мене ---------------------------------------------------
|
|
мож и 7-лучше - если правда батарея больше держит. и директ 10=) но хр - рулит. линукс, гуд! нельзя за винду держацца будто она все может и все хочет ))
Kubuntu - красивее =) такая 7-ка или 7-как как убунту ))))))))))))) --------------------------------------------------- Будь начеку и бдителен:враг всегда где-то рядом!
Ф.Э.Дзержинский
|
|
как кубунту* --------------------------------------------------- Будь начеку и бдителен:враг всегда где-то рядом!
Ф.Э.Дзержинский
|
|
7 супер!!
|
|
Став 7 і не пар собі моск. Це сьоднішній день,а не вчирашній. --------------------------------------------------- Вибори, вибори,... кандідати підори!
|
|
Вумний а в тебе самого який стоїть?
|
|
Севодняшний ти...
|
|
Якшо новіший то не означає шо ліпший епать.
|
|
У мене воще не вінда. Я такими ізвратами як ігри на ноуті не занімаюся.
А сіводнішній - бо на 7 стоїть діректХ 11.
п.с. 7 не займає 30 гіг. --------------------------------------------------- Вибори, вибори,... кандідати підори!
|
|
| Ноут Писав: |
| Якшо новіший то не означає шо ліпший епать. |
Йопте, новіше ядро це не ліпший? Ращітаний на работу в інфраструктурі віндовс 2008 не ліпший? Нрамальний штатний фаырвол, автопошук дров, ресайзаня дисків штатною тулзою це не ліпший? Віткрий вже наконецто гугаль і почитай. Там вже всьо давно як для дітей росписано.
--------------------------------------------------- Вибори, вибори,... кандідати підори!
|
|
Дик а скільки севен займає?
|
|
чиста займає гіг 8 --------------------------------------------------- Вибори, вибори,... кандідати підори!
|
|
умний шарить , варто довіритись , если ігри то віндовс однозначно , але 7 на ноут і на ноуті з такими х-ками іпашити в ігри ну нах ...тобі шо 13 років ? та купи СП-3 і не іпи мозгів ---------------------------------------------------
|
|
Пиз*ец ти печенько вумний бабуне. Дай гроші тоді собі Сп куплю
|
|
Вернише шось куплю ліпше для ігор.. Но бабок нет
|
|
Кароче 7 нормальная винда..а у кого комп не тянет..пусть Хрюшу себе ставит
|
|
Севен - мєдлєнная вінда
|
|
))я б так не сказал....)))...если нормальная машина ты этого не заметишь))
|
|
Айсер целерон 2.2, 2гб опер, на ньому замічу?
|
|
конечно)
|
|
А шо то за Лінукс? На ньому тіпа вінди є пуск, мій комп, окна??
|
|
всьо пацан , в пральоте ---------------------------------------------------
|
|
Найкраще це Windows 7
XP це вчорашній день
|