| Вiдгуки |
|
Аcer ---------------------------------------------------
|
|
На комплексі ацер по 3.600 продають там селерон 2.2, 2гб опер, 250 вінч. Може є десь дешевше?
|
|
та леново =)))))))))) --------------------------------------------------- Будь начеку и бдителен:враг всегда где-то рядом!
Ф.Э.Дзержинский
|
|
дешевше може й знаєдеш ейсер але то - 100-200 грвн ,а інші кантори хз ---------------------------------------------------
|
|
Нашо мені ваші леново за 5 штук з такими ж параметрами як ацер за 3.600. Я ж писав за 3.500 приблизно
|
|
я потом тебе скнину аську человека шо продае ноутбуки - говорит дешевле - и по оптовым ценам --------------------------------------------------- Будь начеку и бдителен:враг всегда где-то рядом!
Ф.Э.Дзержинский
|
|
Но без гарантії вони і на другий тиждень ломляться? А дешевше буде тільки на 200грн. Таке дермо нехочу
|
|
леново 12 дюймовий - дуже крутий варіант !
|
|
З вигляду новий а в середену напхають фіг знає шо..
|
|
можна взяти леново 12 дюймів і вписатися в зазначену суму..правда то буде не ноут, а нетбук...
але за технічними характеристиками lenovo (оно же бивше IBM) я думаю оптимально...
|
|
ти краще за ейсер на такі х-ки не знайдеш , є ше ХП норм но вони десь на штуку більше будуть , якшо женешся за фірмою то бери макбук за 20 штук, а так в таку ціну ейсер або б.у шось або нетбук, але да ейсер то оптимальний варіант ---------------------------------------------------
|
|
| marho Писав: |
ожна взяти леново 12 дюймів і вписатися в зазначену суму..правда то буде не ноут, а нетбук...
але за технічними характеристиками lenovo (оно же бивше IBM) я думаю оптимально...
|
во , я тобі шо казав ---------------------------------------------------
|
|
і ейсери нічим не гріші за решта , ну да там детальки дешевші , але впринципі то всюди так, просто ти платиш за бренди ---------------------------------------------------
|
|
і ше ейсери штампують для країн СНД то й така ціна ---------------------------------------------------
|
|
Добре на фірмі віробника оприділились- айсер. Де брати, де дешевше?
|
|
ICQ#: 415363142 --------------------------------------------------- Будь начеку и бдителен:враг всегда где-то рядом!
Ф.Э.Дзержинский
|
|
ой , тут навіть не знаю де дешевше, сорі ... ---------------------------------------------------
|
|
complex.lviv.ua/index.php?option=com_virtuemart&page=shopbrowse&category-id=765&itemid=11 може вних?
|
|
а ше пошарся на цих сайтах www.auction.ua www.aukro.ua то аукціони , там є бу і нові, може шось сподобається і домовишся ...
да , комплекс кантора небідова, стабільна , якшо хоч там брати то бери , ---------------------------------------------------
|
|
я б радив придивитися до цих моделей: http://hotline.ua/gd/12/cmp/?s=143870-149757-137105-151502-143637-141530-143133url
|
|
НоутБук центр на початку зеленої там дешеві ноути і прикольні в мене знайомий браавв там то взяв порівняно дешево
|
|
Купив я той ноут на зеленій там Лінокс на ньому но ніяк неможу ніякої іншої вінди поставити в біосі поставив загрузку на перше місце сідіром.
|
|
яка ціна і яка ціна?
в того тіпа якш ошось то він туда приїжає вони самі всьо роблять вінду переставляють і тд....
|