| Вiдгуки |
|
БУГАГААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
Змінено VOVKA™ () - 29-6-2009 10:49
|
|
если етот безнрматный презедент Украины Виктор Фодоровечь это зделает
|
|
кароче так, я на настуний рік йду в президенти --------------------------------------------------- Підпис видалено VOVKA™ (цензура) - 7-9-2008 02:39
|
|
ага - и все будут носить пыжиковые шапки а гимном Украины будет "Владимирский централ"
|
|
Не буде. чому це на Україні він повинен бути? я немаю нічого проти, розмовляйте ним скільки влізе, але зробити російську другою державною мовою це брєд повний
|
|
Ти толком на одній писати і говорити навчись-для чого тобі ще одна ---------------------------------------------------

|
|
| PopElectric -69- Писав: |
| кароче так, я на настуний рік йду в президенти |
Сольку в премєри ---------------------------------------------------

|
|
чувак ти чокнувся??? який другий язик????? маєш повну сіберію для розмов, йди туда і кричи на повну горлянку своєю собачою мовою!!!!!
|
|
ta shljak bu toj языл trahnyv ---------------------------------------------------

|
|
vsem privet
|
|
[ Видалено модератором - читайте правила ]
Видалено VOVKA™ () - 29-6-2009 10:50
|
|
а Сталін в підручниках стане "Вєлічайшим мадератарам в історії Украіни начала 20го вєка"?!
Чувак багатьох..забанив)
---------------------------------------------------

|
|
Кароче так: робим українську другою державною в РОсії!!!!!!!
|
|
| rabbit Писав: |
| если етот безнрматный презедент Украины Виктор Фодоровечь это зделает |
Яник в порівнянні з тобою - грамотний))))
| PopElectric -69- Писав: |
| кароче так, я на настуний рік йду в президенти |
А ганджубас легалізуєш??
| ZzebR@ Писав: |
| Кароче так: робим українську другою державною в РОсії!!!!!!! |
|
|
та і нехай буде..полюбе західна частина українською базарити далі буде а східна російською,ні тих ні тих не перевчиш розмовляти інакше --------------------------------------------------- для щастя багато не тре)

|
|
to[14] LoSt_IN_SpaCe: неа --------------------------------------------------- Підпис видалено VOVKA™ (цензура) - 7-9-2008 02:39
|
|
тоді я за тебе не галасуватиму)
|
|
почиму втарой а не пєрвий
|
|
Я ЗА ТО ШОБ УКРАЇНСЬКА БУЛА ПЕРШОЮ ДЕРЖАВНОЮ МОВОЮ В РОСІХ
А В НАС ТІЛЬКИ УКРАЇНСЬКА ДЕРЖАВНА
|
|
Народ!!!!!!якщо в нас другою державною мовою буде російська,то про що говорити дальше???Чим дальше - тим гірше.І гірше ми робимо тільки для самих себе......
|
|
та, російська то буде діалектна )))) --------------------------------------------------- Підпис видалено VOVKA™ (цензура) - 7-9-2008 02:39
|
|
пропоную щоб на закарпатті була державна -російська --------------------------------------------------- Підпис видалено VOVKA™ (цензура) - 7-9-2008 02:39
|
|
І ви з тим погоджуєтеся щоб російська була другою державною мовою?????
|
|
а давай на львівщині спілкуватись тільки молдавською --------------------------------------------------- Підпис видалено VOVKA™ (цензура) - 7-9-2008 02:39
|
|
А ЧОМУ МОЛДОВСЬКОЮ?????В НАС ЩО НЕМА ДЕРЖАВНОЇ МОВИ?????
|
|
Обєднуємось з Голандією в одну країну і всім вже буде до сраки на якій мові говорити
|
|
зробіть ще третя олбанскій, це вже давно треба сіл нема чикати
|
|
дибилизм О_о) ---------------------------------------------------

|
|
тільки після моєї смерті --------------------------------------------------- >Ты либо гений, либо сумасшедший.
>> Это две крайности одной и той же сущности.
|
|
to[29] HENNESSY: організуєм --------------------------------------------------- Підпис видалено VOVKA™ (цензура) - 7-9-2008 02:39
|
|
я на Щурата не поїду, навіть не гостріть зуби! --------------------------------------------------- >Ты либо гений, либо сумасшедший.
|
|
будинок 22
|
|
to[31] HENNESSY: щурата до тебе приїдуть
вот гад. навіть запам.ятав де я живу --------------------------------------------------- Підпис видалено VOVKA™ (цензура) - 7-9-2008 02:39
|
|
to[32] X-Spy-R: --------------------------------------------------- Підпис видалено VOVKA™ (цензура) - 7-9-2008 02:39
|
|
to[34] PopElectric -69-:
3 поверх квартира зліва
|
|
Паліво ---------------------------------------------------

|
|
to[35] X-Spy-R: а вот і не вгадав --------------------------------------------------- Підпис видалено VOVKA™ (цензура) - 7-9-2008 02:39
|
|
to[37] PopElectric -69-:
чи 2-ий шось таке)))
|
|
to[38] X-Spy-R: ну-ну ))) --------------------------------------------------- Підпис видалено VOVKA™ (цензура) - 7-9-2008 02:39
|
|
я за то щоб третйою ввели мову древніх інків ? О_о --------------------------------------------------- «Если хочешь быть умным, научись разумно спрашивать, внимательно слушать, спокойно отвечать и перестань говорить, когда нечего больше сказать». (Толстой Л.Н.)

|
|
То хто тебе так круто дезінформував?
|
|
rabbit як завжди написав якусь дурничку і вже стіки коментів назбиралось))))
|
|
to[29] HENNESSY: я не дам цьому статись ;) обіцяю!
|
|
to[43] кучерява Ксю:
Я завжди знав, шо цю дорогу під назвою життя, ми пройдем пліч-о-пліч, рятуючи друг дружку від біди --------------------------------------------------- >Ты либо гений, либо сумасшедший.
|
|
to[44] HENNESSY:
to[43] кучерява Ксю:
обніміться, друзі! --------------------------------------------------- Підпис видалено VOVKA™ (цензура) - 7-9-2008 02:39
|
|
to[44] HENNESSY:
|
|
to[45] PopElectric -69-:
з радістю
to[46] кучерява Ксю:
--------------------------------------------------- >Ты либо гений, либо сумасшедший.
|
|
ця тема спочятку була про шось політичне, потім про шось смертельно небезпечне...але все звелось до любові і злагоди...завжди би так --------------------------------------------------- >Ты либо гений, либо сумасшедший.
|
|
to[47] HENNESSY:
to[48] HENNESSY: а й справді..гарно сказано
|
|
я за Януковича.. потому шо у америка и там много рабо-стран есть.. а от у россии их мало! я за владимирский централ...
п.с.
да и как мне разница кто будет призедентом.. ющенко прямой пример тому что в нашей прекрсной стране власть к народу никакого отношения не имеет... мы как соседи с ними.. а ЩО ДО ВЛАДИМИРСКИЙ ЦЕНтРАЛ,. я скажу таке сцука.. вы БЛЯ БАНДЕРАВЦЫ *Хуйов....* ВАМ УЛ. МИРА МЕШАЛА ДАЛПАЙОПЫ ПЛЯ,, ??? Бандера кто был? а? он сцука помешаный на войне придур.. а смыслом его жизни была война и я нах не верю шо он освобождал чтото.. просто убивать не было кого.. да и нельзя за просто так... вот и выбрал сибе прикрытие.. ДА был он простым мужиком... гага.. И когда еще назвали ул. мира.. улицей Мира!? вдумаца толька.. а тут на тебе.. БАНДЕРЫ,, ну вы блядь далбайо**
мае. чиста мае мнение. а всем тем. кто скажет что не имею права говорить подобного... просто советую утопица. ибо нех*й!!
ДА ПРАСТЯТ МИНЯ МОДЕРАТАРЫ
|
|
| Gonzkiy Писав: |
| ющенко прямой пример тому что в нашей прекрсной стране власть к народу никакого отношения не имеет |
Ці праблеми потомушо в порламинті дві больші фракції - БЮТ і ПР, які одна руку руку моють. Хочуть якіта зокон - обі фракції ЗА, нихочуть - обі проти. Вони виберають самі собі примєра і ще хочуть щоп президента вони вибирали! Да того Яника с Тимошенко надо поганой митлою гнати із Украіні, вони нидають продихнути нікому!
|
|
якщо російською користуватимусться так само грамотно як автор статті, то скоро й в росії не буде "рускава" ))))
|
|
что тут сказать ... я писал посты в свое время про економику ..корупцию ...право ... 1-2 коментария ...иногда 3
русский,2-й государственный ? ...миллион коментариев ... и никому не приходит в голову ... а КАКАЯ РАЗНИЦА ... я вот лично всегда говорю исключительно по-русски (на своем родном языке) , и мне ненужен никакой официальный статус, чтоб ето делать ... банановое государство ... народ живет убого, хавая подобные пирожки ...а царьки ,кланяясь приезжим из-за бугра бледнолицым , радостно хватают бесполезные побрякушки и подворовывают деньгу народа ...
печальное зрелище ((
мои внуки увидят на карте такую страну, Украина ?? ((..... --------------------------------------------------- Из тех булыжников, что критики в нас мечут
Воздвигнем монумент, что нас увековечет.
|
|
| ПетровичЬ Писав: |
| КАКАЯ РАЗНИЦА |
різниця велика, якби її такої не було, то би і не було спору на ту тему, всьо логічно) --------------------------------------------------- >Ты либо гений, либо сумасшедший.
|
|
to[54] HENNESSY:
"я писал посты в свое время про економику ..корупцию ...право ... 1-2 коментария " ... - а ето значит БЕЗ РАЗНИЦЫ ??? ..
вот поетому ты и живеш в гондурасе , и тебе ето нравится ... лучше сидеть в дерьме, но своем ..родном ?? ...
каждому свое .... --------------------------------------------------- Из тех булыжников, что критики в нас мечут
|
|
| "я писал посты в свое время про економику ..корупцию ...право ... 1-2 коментария " ... - а ето значит БЕЗ РАЗНИЦЫ ??? |
ОМГ, пєтровічь в "Джентельмен шоу" був алкаш, ти певно шось подібне 1. Я процитував твої слова, там пише = КАКАЯ РАЗНИЦА, смікаєш Пєтровічь? 2. То, шо чювак пише шось, десь про економіку, корупцію, праву ше далеко не означає, шо він знає, шо пише, смікаєш, Пєтровічь???
| вот поетому ты и живеш в гондурасе |
1. Пєтровічь, ти ошибся, я з України 2. Пєтровічь, то, шо ти писав про економіку і тд. тебе так і не навчило, шо назви країн з великої сі пише
| и тебе ето нравится |
мені всьо нравицця, даже ти, Пєтровічь..
| лучше сидеть в дерьме, но своем ..родном ?? |
а шо ти мені пропонуєш, Пєтровічь, їхати в Монако, бо в нас туткай во в Україні комусь жити погано чи шо? --------------------------------------------------- >Ты либо гений, либо сумасшедший.
|
|
шоти нам тут ботон крошиш
|
|
я не крошу, я розбираю по частях, бо якшо розібрати цілий пост, то смисл не найдеш --------------------------------------------------- >Ты либо гений, либо сумасшедший.
|
|
| HENNESSY Писав: |
| я не крошу, я розбираю по частях, бо якшо розібрати цілий пост, то смисл не найдеш |
спакойна дружище, це я не тобі
|
|
--------------------------------------------------- >Ты либо гений, либо сумасшедший.
|
|
гондурас - ето не имя собственное, а собирательный образ банановых республик .... важно не то, что я писал про РЕАЛЬНЫЕ проблемы Украины , а СКОЛЬКИХ людей(народ етой самой страны) ето НЕ ВОЛНУЕТ ...совершенно((....тоесть народу глубоко плевать на свою собственную страну, и хватит бредить о патриотизме ... патриотизм- ето то, что ты реально сделал для своей страны ...
так что не принимай ето все на свой счет ..если я и был груб, то ето от того, что мне обидно , что вам всем насрать на собственную страну .... похоже кроме москалей, на Украине патриотов не имеется ....забавно , но факт .... --------------------------------------------------- Из тех булыжников, что критики в нас мечут
|
|
не согласний, а про банани зовсім не поняв(
|