| Вiдгуки |
|
ваша думка, або відомості
|
|
десь шось таке тоже чув шо контакт належить сбу
|
|
а однокласніки точно. на укр.нет походу вичитав шо двох тіпочгів хапнули в сочі (чи десь там дальше), за вбивство в Росії, і вичислили їх в Однокласніках!!!
to[2] Mick St. John:
|
|
Прікона :) маєте проблеми з законом-не реєструйтесь в контакті :) ---------------------------------------------------
|
|
та то і нитреба його в СБУ віддавати, любий сищік може створити собі там акаунт і всьо просікти
|
|
його ніхто не віддавав, саме сбу його і створило і має доступ до кожного акаунта і всіх його обновленнь(факт)
to[5] Умний:
|
|
Це гон, томущо навіть в нювсах 100 разів писали про афторів цього проекту що де коли як і які прибуткі вони хочуть за то отримати і всяке таке.
У страха глаза велікі.
|
|
незнаю но після того свою інфу наполовину повитирав(на всяк случай )
to[7] Умний:
|
|
позна, сбушнікі її вже сохранілі на своіх дисках це
|
|
to[8] z_pcuxova: вытирание инфы тебе не поможет )) ---------------------------------------------------

|
|
срочна преізжай на другой район
|
|
to[9] Умний: бугага . та просто чтоб тебя найти никакой инфы даж ненадо.... где живёшь, с кем дружишь и т.д. ---------------------------------------------------

|
|
ну мені покишо нема чого боятись, а вот другани походу можуть попасти(дофіга лишнього писали в месиджах про свою діяльність)
to[9] Умний:
to[10] TyLLlKaH4uk:
|
|
ну і де я живу, с ким дружу?
|
|
вау, да ти типер саучаснік
|
|
ну со4учасником я не був і не буду- не мені писали
to[15] Умний:
|
|
а кому? як ти то прочитав?
|
|
да так сидів в тіпочга вдома (чекав його) та і побачив. Ну то я думаю мелоч в порівнянні з усім СНД (а шо там пишуть то ппц напевно)
|
|
Ту типер якщо тіпочик не донисе, то его ористують, адже в логах СБУ є інфа шо він пас кантрабандну пириписку. Сакритіє улік і непоміч сліцтву. А він після ударів по рібру може росказати що і ти читав нюанси кантрабанди. Поки нипізно являйся з повінной
|
|
а він і не знає шо я читав! да і вошше зареєстровано 16 млн людей на вісх СБУшників не хватить мелочь розгрібати, тупо загнуться
to[19] Умний:
|
|
яке нах СБУ???
Слідкувати можуть спецслужби Росії...а нашим сільонок не хватить шоб запустити такий потужний сайт ше й на все СНД...
|
|
так запускали вони його спільними силами!!!!
to[21] smilee:
|
|
А цей чат теш нименш нибезпечний. Тут сищік може створити собі женскій нік, поставити фотку з нормальними сіськами, замолодити, багато узнати і закрити. Отакето.
|
|
ну незнаю. головне менше язиком тріщати і все буде ок! спілкуєшся собі і в ... не дуєш(звиняйте за прямоту)
to[23] Умний:
|
|
так якщо сіські нормальні то никонтроліруєца
|
|
таку х..ню мона впалити сразу, парочку наводящих питаннь і готово, да і вошше з нормальними сіськами тут сидіти ніхто не буде(тут би месиджами засипали просто, шо не вигребеш, або в "неї" і так хватає хахалів) шо не правда?
to[25] Умний:
|
|
да, то правда, з нармальними тут ніхто сидіти нибуде ..
|
|
to[27] Умний:
|
|
я ненармальнаааа
з поганими сіськами
|
|
то для ФСБ шниів той сайт
хоть я на ньому зареєстрований
конечно в багатьох дах їде по 2 тисячі друзів то ж довбоєбізм
є такі які в ньому живуть
я раз в тиждень захожу
|
|
Не плакай.Ти нормальна і сіські нормальні =)))
to[29] !Солька: ---------------------------------------------------

|
|
ви що смішні, це ж російський сайт, з яких це пір нас так москалі люблять, щоб для нашого сбу чи у співавторстві з ним щось робити? :))))))))) ---------------------------------------------------

|
|
vkontakte.ru це круто
|