| Вiдгуки |
|
Як кажуть, друзі пізнаються в біді. Отже, для мене друг-це людина, яка завжди тобі допоможе в мірі можливого, ніколи тебе не зрадить , на неї завжди можна покластись, поплакатись "в желєтку" і довірити їй шось дуже важливе.На разі, на жаль, такого 100процентного друга в мене нема. --------------------------------------------------- "Если тебя считают верблюдом, плюй на всех"
|
|
Друг пізнається в радості,,, --------------------------------------------------- «Життя – то трояка ружа… То чорне тобі покажеться, то жовте, а там, дивися, загориться червоним.. Ніколи не знаєш, яку барву завтра уздриш. Чекаєш одної, а воно тобі показує другу…»(«Солодка Даруся» М.Матіос)
|
|
Друзья познаються не только в беде но и в радости. Когда человек искренне радуеться твоему счастью вот тогда он может считаться другом и вообще не в черном смокинге ходить мне а в белом фраке чем больше узнаю людей тем больше нравяться собаки.....
|
|
А в мене була така подружка, я сподіваюсь що вона ще є...
Тяжко у житті без друга, я тобі співчуваю, але ти його обов"язково знайдеш!
|
|
А я николи не ідеалізую друзів. Розумію що в них, як в будь кого, теж є недоліки, які мені не зовсім імпонують, але я це фільтрую, і врешті решт розумію що правильно роблю, бо кращого в них завжди набагато більше. --------------------------------------------------- Война - ..уйня. Главное - манёвры.
|
|
Найкращий друг - це людина, яка бере активну участь в твому житті, знає, як розрадити в важку хвилину, підтримати, відігнати депресуху, заставити сміятися, коли так хочеться плакати, в любий час примчатися, щоб подивитися, як я, коли в неї з"явилося відчуття, що мені погано, і все виявляється дійсно так... Люина, щоб поспілкуватися з якою, не завжди потрібні слова, достатньо подивитися одне на одного і вам зрозуміло стає все, в голові пробігає такий обсяг матеріалу, покруче, ніж "Война и мир" і точно знаєш, що вона думає теж... Коли після 10 хв мовчання (яке не приносить ні нотки скутості чи обов"язковості говорити щось) ви одночасно починає те говорити одне і те ж речення, чи співати одну і ту ж пісню з останніх слів її приспіву... Та, хто знає всі твої таємниці, з ким можеш поговорити на будь-які теми, і з ким ти завжди є собою, а не "штучною", якою буваєш з іншими...
Можна сказати ще багато, але, загалом, це людина, яка віддає тобі частинку себе, не чекаючи нічого взамін, і ти робиш те ж, але ри цьому не виникає бажання її цілувати чи щось інше, що виникає при коханні...
|
|
| Tori Писав: |
| Друг пізнається в радості,,, |
мда то може для тебе... а реально наупаки
|
|
Якщо справжній друг, то він розділить твою радість і не буде заздрити, а радіти з тобою, цим самим збільшивши твою радість, я згідна з автором тих слів
to[7] MasteR:
|
|
Вопрос полученный ответом: тот кто в бою себя выставляет первым,
Верен как никто другой при моих неудачах,падает вместе со мной,встает и не плачет
Отдаст все что имеет и не попросит многого
Не скажет никогда ты позвонил невовремя...
|
|
to[8] Ally: то так написано не було... таке треба роз`яснювати, от з тобою я теж погоджуюсь але то ше н евсьо
|
|
собака очинь друг
|
|
умний, вже тупиш... пиши менше постів але хороших
|
|
КУЧА ПРАБЛЄМ:) --------------------------------------------------- Я люблю Пеппи в долгих чулках )
|
|
хороші стирають
|
|
Да немає луччиш другів.......є просто дуже добрі знайомі....
|
|
Якщо в тебе нема, то не треба заявити, шо нема і вприроді! В мене є така подруга, дружимо з колиски. І завдяки тому, що в мене є такий друг, як вона, я вважаю себе щасливою людиною.
|
|
tak chutayu, i vse sho ya zrozymiv dryg ce lyuduna v jakoyi vam shosj postijno treba abo jakij vid vas, pomogtu, datu,poraditu. ODnum slofom dryzi dotu poku komy shosj treba :) krasota .... --------------------------------------------------- Always forgive your enemies - Nothing annoys them so much.
//////////////////////////////////////////////////////////////////
Everybody wants to go to heaven, but nobody wants to die.
/////////////////////////////////////////////////////////////////
You know the speed of light, so what`s the speed of dark?
/////////////////////////////////////////////////////////////////
|
|
Друг це людина, яка потрібна завжди. Навіть елементарно, піти погуляти... та і просто не бути одному.
to[17] lolilk:
|
|
Друзья приходят и уходят, а враги накапливаются. --------------------------------------------------- Война - ..уйня. Главное - манёвры.
|
|
|
|
нет друзей и нет приятелей -нет врагов и нет предателей --------------------------------------------------- Скудность мысли порождает легионы единомышленников
|
|
лучше жить с лучшим другом во тьме, чем на свету но без него... --------------------------------------------------- Йа не жду принца на белом коне...
Я жду панка в чорных кедах;)
|
|
насть ти мій бест друг!!!!!!!!!!!!!!ясно???сама сама сама близька,сама файна,абалдєнна подружка!!!!!!!!!!!я тебе абажаю!!!!от ти знаєш про мене буквально ВСЕ!!і тільки тобі я це розказала,бо я впевнена шо ти мене не зрадиш,так як це зробила одна людина,я думаю ти догадуєшся хто,але заміть я їй того секрету не розказала,бо відчувала шо вона погана людина,а в тобі я впевнена на 100%!!!!!!!!!!!!!!тому ти мій БЕСТ ДРУГ!!!!!!!!!!!
|
|
капєц
|
|
дєцкій сад - сікрєти там всякі
нема кращих друзів
| lolilk Писав: |
| ODnum slofom dryzi dotu poku komy shosj treba :) krasota .... |
100%
|
|
to[25] !Солька:
Не загоняй всіх у депресняк. За кордоном таблички з написом "немає виходу" вішати на дверях заборонено. Кращі друзі є! --------------------------------------------------- Война - ..уйня. Главное - манёвры.
|
|
to[26] The я:
зе я, я не розумію тебе....то є моя думка. то я так вважаю. і депресняк тут ні до чого. ше якісь питання будуть?
|
|
| !Солька Писав: |
| ше якісь питання будуть? |
Наскільки я розумію, в Тебе негативне ставлення до спілкування зі мною, я правильно зрозумів? --------------------------------------------------- Война - ..уйня. Главное - манёвры.
|
|
Да ,Юлька, я тебе люблю і все буде окей!Ми найкращі друзі і то факт)))А всяких тас !Сольок слухати не треба)
|
|
Если вы помогли другу в беде, он наверняка вспомнит о вас, когда снова окажется в беде. --------------------------------------------------- Война - ..уйня. Главное - манёвры.
|
|
дійсно,нах слухати всяких там сольок?
то скажи мені кренбері,якого милого ти створила цю тему,якщо тобі не цікаві думки інших?на форум тоді не тре лісти,єсі така справа
|
|
to[28] The я:
ні,ти неправильно зрозумів
|
|
Насть, давай я теж буду Твоїм другом. В мене навіть є приємні анатомічні відмінності, яких немає у Юлі! ясно??? Тому я можу бути взагалі самим файним, абалдєнним ЕКСТРА СУПЕР БЕСТ ДРУГОМ! Я Тобі навіть розкажу свої секрети про Apple iPhone, рибалку та інжекторний двигун. Ти мене не зрадиш, так як це зробила одна людина, я думаю Ти не догадуєшся хто, бо Ти її не знаєш, і її вже більше ніхто не впізнає, але заміть я їй ті три секрета не розказав,бо вона заснула після перших двох речень - плохая дєвочка,а в тобі я впевнений на 100%!!!!!!!!!!!!!! --------------------------------------------------- Война - ..уйня. Главное - манёвры.
Недостаточно иметь мозги, надо их иметь достаточно, чтобы воздержаться от того, чтобы иметь их слишком много.
|
|
| The я Писав: |
| Насть, давай я теж буду Твоїм другом. В мене навіть є приємні анатомічні відмінності, яких немає у Юлі! ясно??? Тому я можу бути взагалі самим файним, абалдєнним ЕКСТРА СУПЕР БЕСТ ДРУГОМ! Я Тобі навіть розкажу свої секрети про Apple iPhone, рибалку та інжекторний двигун. Ти мене не зрадиш, так як це зробила одна людина, я думаю Ти не догадуєшся хто, бо Ти її не знаєш, і її вже більше ніхто не впізнає, але заміть я їй ті три секрета не розказав,бо вона заснула після перших двох речень - плохая дєвочка,а в тобі я впевнений на 100%!!!!!!!!!!!!!! |
))))))))))
кращий друг - це той, кому ти можеш довіритися, розказати все і знаєш, що та людина буде це нормально сприймати, кращий подруг подібний на тебе, ти можеш з кращим другом і серйозно поговорити, і покорчити дуРбеЛикІв, це той якому ти допоможеш і який тобі допоможе, і ви не сподіваєтесь один від одного чогось хорошого взамін, всі почуття йдуть від серця.
КРАЩИЙ ДРУГ - ЦЕ ТАКИЙ САМИЙ ПРИДУРОК, ЯК ТИ!!!!!)))))
|
|
По моєму брєд тут написала тільки!Солька!ХОЧА Я БРЕД не слухаю....от і все
|
|
to[6] Ally: дуже гарно сказано! підтримую! жаль в мене такої подруги вже нема............... ---------------------------------------------------
|
|
Згодна з Солькою. Нема друзів,нема.А якшо є то до пори до часу........ ну принаймні я так думаю, може комусь пощастило більше....... ---------------------------------------------------
|
|
to[34] Муся:
Дякую, Сонце, хоч Ти оцінила))) --------------------------------------------------- Война - ..уйня. Главное - манёвры.
Недостаточно иметь мозги, надо их иметь достаточно, чтобы воздержаться от того, чтобы иметь их слишком много.
|
|
| Муся Писав: |
| КРАЩИЙ ДРУГ - ЦЕ ТАКИЙ САМИЙ ПРИДУРОК, ЯК ТИ!!!!!))))) |
---------------------------------------------------
|
|
Ну і правильно))))
|
|
всі версії вище перчислені правильні. Погано, коли найкращоог друга чи подруги нема поряд...
|
|
всі версії вище перчислені правильні. Погано, коли найкращоог друга чи подруги нема поряд...
|
|
Це та людина, яка ніколи тобі ні вчому не відмовить, завжди тобі у всьому допоможе і якій ти завжди можеш довіряти... --------------------------------------------------- У світі всі люди брати й сестри, але не всі по розуму.
|