| Вiдгуки |
|
Для когось друг,а для когось ворог №1)
--------------------------------------------------- Все,що робиться - на краще!

Змінено VOVKA™ () - 6-9-2008 03:44
|
|
враг №456788887
|
|
Шось тіпа муніципала ))) але шяс модери лишились самі нормальні кроме оДного Кумаряшого PANASONA )))
|
|
Ги))) Шось типа грозного призрака який заважає але позбутись його неможливо)))))) --------------------------------------------------- СИДЖЕЙ))) Забери от меня этих долбаных модеров) Эт Аксель) А то ваще афигели)))) Слова сказать низзя)
|
|
такий же самий чатер, але просто він ще має КНОПОЧКУ. --------------------------------------------------- "Если тебя считают верблюдом, плюй на всех"
|
|
ніхто, особливо ти --------------------------------------------------- Жизнь дается человеку
один раз и прожить её
надо так, чтобы наверху
офигели и сказали:
" А ну-ка повтори!!!"
|
|
ТА СНИП МЛЯ РУЛИТТТТТТТТТТ --------------------------------------------------- Я люблю Пеппи в долгих чулках )
|
|
тільки Сніп і всьо --------------------------------------------------- Жизнь дается человеку
один раз и прожить её
надо так, чтобы наверху
офигели и сказали:
" А ну-ка повтори!!!"
|
|
Сніп самий справедливий
і Сані тоже
--------------------------------------------------- Жизнь дается человеку
один раз и прожить её
надо так, чтобы наверху
офигели и сказали:
" А ну-ка повтори!!!"
|
|
зладей
|
|
Да .........Я ПРО САНИ ЗАБЫЛ СОРРИ --------------------------------------------------- Я люблю Пеппи в долгих чулках )
|
|
[ Видалено модератором - читайте правила ]
Видалено VOVKA™ () - 6-9-2008 18:53
|
|
модер то так як МЕНТ в реалі .......але всіх тре поважати ---------------------------------------------------
icq#7(*)88887 --- omg! It`s time 4 plan b!
|
|
а во я Сніпа люблю ---------------------------------------------------
Однажды я воткнула в кресло иголку и оставила на диване ножницы, вилку на стуле.
Многим девочкам я положыла кнопку.Я колола всех девочек ножами, ножницами, иголками, спицами, вилками, топором, пилой.
Я вибрасывала всех с балкона, двое погибли.
Я ещё больше разозлилась и стала всех бить, двух до полусмерти.
На них я натравила собак, их загрызли досмерти.
А всё из-за того, что полюбила мальчика и боялася, что он достанется другой.
Ещё я всех толкала.Кого под паровоз, кого под трамвай.
2 погибли под автобусом, 3 под трамваем, 5 под паровозом, 7 под електричкой.
А пока я убивала, мальчик убежал, лето кончилось :)
|
|
Видалено VOVKA™ () - 6-9-2008 18:54
|
|
я бичка --------------------------------------------------- нахуй спатииииииииииииииии
|
|
і я бичка ---------------------------------------------------
Однажды я воткнула в кресло иголку и оставила на диване ножницы, вилку на стуле.
Многим девочкам я положыла кнопку.Я колола всех девочек ножами, ножницами, иголками, спицами, вилками, топором, пилой.
Я вибрасывала всех с балкона, двое погибли.
Я ещё больше разозлилась и стала всех бить, двух до полусмерти.
На них я натравила собак, их загрызли досмерти.
А всё из-за того, что полюбила мальчика и боялася, что он достанется другой.
Ещё я всех толкала.Кого под паровоз, кого под трамвай.
2 погибли под автобусом, 3 под трамваем, 5 под паровозом, 7 под електричкой.
А пока я убивала, мальчик убежал, лето кончилось :)
|
|
якісь тупі вілповіді.... (більшість) Питяння бухо ХТО? І не збираюсь переходити на щось особисте.... хто і який це не важливо!
питання було загальне!
|
|
Я тобі скажу чесно, в більшисті випатків модир як получає кнопку то починає мніти себе месією і тиранізує все підтрят на свій лад. Це особливо трагічно, якшо модир до кнопки був якимось закомпликсованим чмом. Такого хлібом негодуй дай тільки когось банити і щось витирати, новий пшоняний фюрер, ахулі. Ще і дисклаймір внагрузку, з правилом що паступкі модира ниопсуждаються.
Отак.
|
|
Взагаліто модератор це той хто повинен слідкувати за дотриманням правил в загальному чаті та форумі.В даному чаті я таких не бачив,коли хтось користується нецензурною лексикою то всім по барабану,особливо якщо це друзі...на форумітут це більш менш ---------------------------------------------------

|
|
Видалено Desire™ () - 7-9-2008 00:41
|
|
Красота!!!!!!!!!!))))))) --------------------------------------------------- СИДЖЕЙ))) Забери от меня этих долбаных модеров) Эт Аксель) А то ваще афигели)))) Слова сказать низзя)
|
|
Снип рулит??? Вот шо за казёл мну сёдня заблочил??????? Убью нах... Модеры)))) Як на загальне вони взагалі не потрібні)))))))))))))))))))) --------------------------------------------------- СИДЖЕЙ))) Забери от меня этих долбаных модеров) Эт Аксель) А то ваще афигели)))) Слова сказать низзя)
|
|
ета ппц што ета такое Люди [/b][/i][/u][/list][/url][/size][/color]
|
|
Модер - друг челов`єка! --------------------------------------------------- Война - ..уйня. Главное - манёвры.
|
|
Власне при це я і говорив... Що чомусь тльки ті, кого за мати не блочать чомусь поважають модерів... (друзі)
А чи ви можете оцінювати обє`ктивно?... по поступках а не кого банять а кого ні!...
Тільки даш комусь Фрізз на 5хв. ти його найгірший ворог..... не дивлячись чи ти є правий!
Мене цікавить ОБЄ`КТИВНІСТЬ
|
|
Видалено VOVKA™ () - 7-9-2008 16:13
|
|
вот шо я можу сказати.модер працює на благо чату.інколи поступки модера дещо смішні і безглузді.
а взагаліто вони не потрібні.існує ігнор,єсі камута шота не нра
|
|
Тебе не було тут коли модери тижнями не заходили.... всі мали надію на ігнор...
ПОВІР НЕ СПАСАВ... ЧАТ МАВ РЕПУТАЦІЮ САМУ БИЧУ!
|