| Вiдгуки |
|
афігенні вуха! Бери! в мене вони вже майже пів року!! я дуже задоволений
|
|
хз... ничё такие, слушал пару раз у друзей. бас норм. меня мои сенхайзеры вполне устраивают, качество звука повыше, чище, чем в коссах. а вообще - гуглЪ===>модель ушей+обзоры===>искать=) --------------------------------------------------- Пошлём Свет тому, кто улыбнётся Тьме!
|
|
косс ацтой
шукай шось інше
якшо хоч реально хороші то:
Technics RP - DH 1200/1201
Диаметр мембраны, мм: 50
Звук: моно, стерео
Тип акустического оформления: закрытые
Вес, г: 360
Вид наушников: мониторные
Диапазон воспроизводимых частот, Гц: 5 - 30000
Импеданс, Ом: 50
Номинальная мощность, мВт: 3500
Чувствительность, дБ: 107
Подключение Technics RP-DH 1200
Переходник 6,3 мм в комплекте: есть
Разъём, мм: 3,5
Тип подключения:с проводом
Дополнительная информация: Длина витого шнура - около 1,2 м, в полностью развернутом состоянии - 3 м. Вес наушников со шнуром - около 435 г.
ну то моя думка...
[img]http://shop.topdj.ua/popup_image.php/pID/76/imgID/0[/img]
|
|
хз як ті картинки підключати, бльо
|
|
а чо ацтой ?:........аргументуй --------------------------------------------------- БУДУ БЕЗ ПІДПИСА
|
|
Бля...........хожу в Порта Про вже 1,5 року.........вУха Бомба.........найкращий звук в своїй ціновій категорії і классі,едине шо поміняв це Джек........зломався в мене,і то тому шо постійно знаходився в невідомо в якому стані,бо плеер ношу в кішені.......
|
|
круто , а ше якісь класні моделі ,хто знає ?*........але щоб для плеєра МП3, не повністю ізольовані домашні --------------------------------------------------- БУДУ БЕЗ ПІДПИСА
|
|
KOSS Ur29 [/img]
|
|
пиССаті ВуХА....куПитЬ ДЕ ? в СітІ КОмі БілЯ Мі100......
|
|
ага ага --------------------------------------------------- БУДУ БЕЗ ПІДПИСА
|
|
|
|
омг ---------------------------------------------------

<3
|
|
хз шо то робити ---------------------------------------------------
icq#7488887 --- omg! It`s time 4 plan b!
|
|
NICE!))) ---------------------------------------------------

|
|
бе , тре шось з тим думати ---------------------------------------------------
|
|
Класний звук(правда ще залежить який відтворювач), маленькі, компактні, але з часом подушки рвуться(
А за такі гроші досить номальні)
|
|
Наушники бомба.... Я слухаю їх на 5610 валить модно... В мене вже другі і міняти не збираюсь.. Одні рагулиська в Карпатах поламали коли мене залитого топтали.. От зразу не задумуючись купив такі самі.... Купляй і не пожалієш....
|
|
ВСЬО ,взяв я собі КОСС ,правда не ПОРТА .ПРО ,а маленькі вушка , але ізоляція класна , 139 грвн вивалив , ЗВУКОМ задоволений , вони такі маленькі шо їх навіть не видно ,а БАСЯТЬ просто ЗВІЗДЕЦЦ......вони так БАСЯТЬ,шо в мене ГОЛОВА зразу БОЛИТЬ,прийшлось цю проблему еквалайзером рішити ---------------------------------------------------
|
|
Навушники хароші, баси і небаси чістоти є в порядку, але то за рохунок злостних мотеріалів. Ось і грибочки - зза цих мотеріалів у слухочів цих новушників вухи заростають волосям всиредині.
|
|
в МЕНЕ заріс І ПІСЮН ,приходиться його БРИТИ 2 рази НА ДЕНЬ , а вуха буду чистити спеціальною ОТВьорТКОЮ ---------------------------------------------------
|
|
Може краще не новушники а електробритву?
|
|
я САМ СТРАХ ............ ти то РОЗУМІЄШ ?:........Я тобі подивлюсь у ВІЧІ і плЮНУ на щоку , хочеш ?* ---------------------------------------------------
|
|
краще побрийся!
|
|
БРИТИСЬ то не моє ЖИТТЄВЕ ПОКЛИКАННЯ ---------------------------------------------------
|
|
печенько = = затычки взял что ли? КОСС Зе Плаг Металлик? --------------------------------------------------- Пошлём Свет тому, кто улыбнётся Тьме!
|
|
взяв отакі http://koss.ru/goods/36 ---------------------------------------------------
|