Rambler's Top100 Перейти на головну
Реєстрація Форум Фотоальбоми Оголошення Кіно/Афіша Пошук Музика Допомога Новини
Бібліотека Радіо Знайомства Пошта Гороскопи Анекдоти Погода Авто Аукціон Покер
 Мені подобається сайт       Я дуже люблю цей сайт

логін  пароль реєстрація
Безкоштовний доступ

Реклама
Loading...

Пошук в інтернеті

Реклама

Loading...

Шукати:
Loading...
Тема
Написав:ГРУЗИН - [2008-08-26 11:11:47]
Де купити тел 1 яко1 ф1рми?
Відповісти     Цитувати
Вобшем таке питаня е.Мен1 срочно потр1бен спутн1ковий тел1фон да ф1гня громоздка мен1 поф1гу головне шоби в машин1 валялась 1 я м1г куда хочу як антену роскрию звонити а то всер1вно ц1 вс1 моб1ли вже д1стали с тими операторами бувае в таке м1сто ви1ду шо взагал1 звяску немаа позвонити срочно треба за бугор всер1вно на халяву его соб1 куплю поф1гу шо десь 10000$ в1н коштуе лаве це не проблема я 1х 1так спишу.
Вобшем скажить як1сь сайт де можна знайти сотов1к1 а я вже соб1 виберу.
Читати RSS    Читати на I.UA    Читати на Yandex.Lenta
Вiдгуки
 1  Написав:pica - [2008-08-26 12:23:53]
Re: Де купити тел 1 яко1 ф1рми?
Відповісти     Цитувати
Здоров чувак тобі не супутниковий телефон потрібен а військова антена, монтуєш собі в машині і користуєшся на здоровя( вона вроді на основі ртуті зроблена) але їх використання протизаконне а супутниковий телефон це трошки область фантастики для простих людей))) ну можна зробити індивідуальний заказ але не факт що він працюватиме ... оскільки спочатку треба подумати який район покриття ти для себе хочеш супутник не стоїть на місці а літає так а по друге там абонентська плата стульки буде виносити що ти обалдеєш... ну я в принципі міг би щось пошукати для тебе якщо вже дуже треба...

2  Написав:Сало - Сила, Спорт - Могила!!! - [2008-08-28 00:55:34]
Відповісти     Цитувати
я найшов тут одну компанію, яка тим займається в україні.. якшо зацікавить, то подивись.. телефони в них якісь свої..
http://www.thuraya.com.ua/
---------------------------------------------------

3  Написав:ГРУЗИН - [2008-08-28 02:06:41]
Відповісти     Цитувати
pica здарова вобшем ти шо описав це нето а з якоюсь ф1гнею с ртутью я про таке нав1дь нечув я тиждень тему вивозив людей я сто1 гал1мо1 тер1тор11 де москал1 стоят зараз хотя там не москал1 я сам не нацик но вони мене д1стали стоят осет1ни 1 чечени курвы 1 шо к1лометр тормозят тим баранем дустало пояснювати хто я 1 нашо 1ду 1так джип один в мене ц1 сук1 списали вивели с машини постр1лялипо рож1 мен1 1 шоферу моему за1хали сук1 1 машину спесал1 бляд1.
нарахунок тел1фона я бачив нераз шо то за ф1гня неяко1 абонентско1 плати нема громозк1й просто тел1фон сам 1 можна звонити куда хочеш а то в так1х м1ттах буваю шо моб1ла неодна нелапае с одного звонив спок1йно на UA прозвонився в горах абоненско1 плати неяко1 нема на нему аф1гена штука т1льк1 здарова антена 1 сам тел1фон.
Сало - Сила, Спорт - Могила!!! я не на укра1н1 зараз но на ссилку гляну.
Но тел соб1 хочу взяти а то надо1ло по сотне в день с друзями говорити по моб1льнилам 1 б1гати заправляти шо дня.

4  Написав:Helldream - [2008-08-28 03:03:29]
Відповісти     Цитувати
спортсменам-морякам такие выдавали, 2тонны стоили, они 1 утопили :) просто погугли хорошо, телефон не требует обслуживания, просто наверное не всем его купить....

Зауваження!!!
 Вам потрібно зареєструватися, або ввійти (якщо у вас уже є логін), для того щоб писати коментарі.

Статистика чата

Всього зареєстровано - 32307
Cьогодні зареєстровано - 10
Cьогодні заходило в чат - 120
Зараз на сайті - 40
Зараз в чаті - 26

перевірити пошту

Логін 
Пароль 
Отримати пошту
@in-chat.com.ua

Знайомства

Кристина, 20 років
[Всі дівчата]

Sasha, 26 років
[Всі хлопці]

Познайомитися

Loading...

Loading...
Loading...
Loading...

© 2001 - 2008 In-chat. Всі права захищено.
    Львівський чат In Chat - Чат, Chat Для Вас!
    Розміщення сайту Komitex
    Розробка Руслан Малимон Ростиславович
    Дизайн "Complex"
Rambler's Top100 @Mail.ru
Час генерації сторінки: 0.017 сек, SQL запитів: 4, GZIP Компресія: Включена