| Вiдгуки |
|
Одне з двох....ревнуєш,бо любиш....або ревнуєш,бо не віриш......по-іншому не буває. --------------------------------------------------- Все,що робиться - на краще!

|
|
Ревность ето чуство собственности ) ето как в садике : " моя игрушку и никому не дам " .
|
|
да , купуйте випуски нового EGO - на правах реклами ---------------------------------------------------
icq#7488887 --- omg! It`s time 4 plan b!
|
|
Ревность это уже скорее недоверие(или сравнение с собой(выходит что и сам не честен)) и любовью тут пахнет минимально.
"Ревность как увеличительное стекло - из карликов делает великанов"(с)Не помню кто :) --------------------------------------------------- сИгарета - мой наркотик ... пИво - мой катализатор 
|
|
Ревность - этопроявление неуверенности, в первую очередь, по отношению к себе.
|
|
to[4] Snip:
Ревность - карликов делает гигантами, а подозрения истиной.
|
|
to[6] Afterlife: точно, а кто сказал?) А то я уже не понмю) --------------------------------------------------- сИгарета - мой наркотик ... пИво - мой катализатор 
|
|
а мені наоборот здається, шо вона все псує... шо через неї тільки і сварки.. --------------------------------------------------- У світі всі люди брати й сестри, але не всі по розуму.
|
|
це голос ЕМО
|
|
Емо сакс! Емо сакс!
|
|
Хтось правильно написав: прояв невпевненості. а взагалі ревність - одне не з найкращих почуттів. треба ставитись до всього простіше і не буде ніякої ревності
|
|
так так сакс
ревність то відчуття недосконалості своєї
шо хтось кращими швидшими темпами тяне девку в своє ліжко краще за тебе
|
|
Голос ЕГО
|
|
от ти хоч знаєш шо такоє сакс?
|
|
| Умний Писав: |
| от ти хоч знаєш шо такоє сакс? |
Це скорочено інструмент такий, в нього дудять, така ізогнута трубка
--------------------------------------------------- Ні плагіату! Роззуй очі і ти побачиш різницю між ogr і ogr
а якшо ти модер, то забань ту Ляльку в сортырі.
|