| Вiдгуки |
|
Бля..........Бачу ти вже не перший раз тут Понти гониш...............яка нахер різниця чатерам...................годинник за 75 тисяч долларів.....................спитай в Спеців по цьому ділу а не тут)))))))))))))))))))))піздец.нема слів
|
|
Для №1.
Ну, ти не враховуєш можливості подальшого повернення ПДВ - загальна сума не перевищуватиме 70 k$. Не спорю - справді дорого, але ж це - Patek Philippe - саме годинник цієї марки має Путін (правда, набагато дешевший). Ну і найважливіше - 5159 J мені справді дуже подобається: от і не знаю, що робити - тому і написав цю тему.
|
|
Красивий годинник, статусний! Тобі пасуватиме. Мала б зайві 70 тисяч, обов`язково купила.
|
|
нестоит покупать всякую фигню , которую носят там всякие путины .....ты-то не какой-то там маскаль, а натуральный , львывщькый , чистокровный рагуль! Токо остров в тихом океане ......или хатку-мазанку в карпатах ......думаю 2-е лучше ....ближе по духу ...менталитету .......будеш сидеть в ней ,как справжний пан, и смотреть на свой швейцарский годинник, когда овец да коров выпасать идти ....... такчто 2 только варианта .......или остров в тихом океане, или ..... ну ты понял ......что ты, собственно итак сделаеш .......тыж етот топик не для советов создавал)).......
|
|
№ 3 - дякую за підтримку
№ 4 - ненавиджу океани - там бувають ДУЖЕ великі хвилі, а це зовсім не прикольно. А от гори справді люблю, правда мені Альпи набагато більше подобаються, але і Карпати також гарними бувають. Стосовно - Хуйтіна, тобто путіна - я, очевидно, не такий лох як він, і я задумуюся над покупкою годинника в 4 рази дорожчого, ніж в цього збанкрутілого політикана. Але, чесно кажучи, я так і не зрозумів твоєї поради - купляти, чи ні? Може це звязано з тим, що з іноземних мов я найкраще володію польською та англійською? Якщо тебе не затруднить - ти б не міг коментарі по-англійські писати - мені б було більш зрозуміло (ну, ти ж розумієш, США - член НАТО, як не як через пару років американські черевики будуть топтати севастопольську бухту і не тільки - треба готуватись - мову вчити, а то ж ти розумієш - американці хлопці прості, як що не так - в морду дадуть і дякую не скажуть!)
|
|
| Граф Монте Крісто Писав: |
| цього збанкрутілого політикана |
неофіційний капітал Путіна 25 мільярдів доларів, не всі хто у списку Форбс - самі багаті люди планети, є такі як Путін які мають стільки грошей, що тобі (Граф Монте Крісто) як до твої Америки рачьки
| розумієш, США - член НАТО |
так хай НАТО сосе той член, а Україні він не треба
М.И.Р
|
|
а про годинник - піздьош, людина яка може собі позволити такі речі, як мінімум немає час сидіти по чатах, тим більше в такому чаті, як ін-чат
і про яхту піздьош
і взагалі тіпок живе в своєму видуманому світі - де в нього є яхта, де він хоче купити годиннк за 70. 000 $, дивно що ти не написав що ти його вже купив.
|
|
может мне машину еще купиш..?..гы
|
|
бг..не [url=http://superwatch.ru/Patek_Philippe/pp_2025/]звідси[/url] патик часом?))
Загалом справді чуть дивно, якшо розбираєшься в свісс мейдах. цікавишься цяцькою за 70 штук
то хіба думка чатерів, в більшості дітей 15-20 років, які розбираються в механізмах ЕТА рівно як в принципі роботи коробки автомат...
Хм...а так я вже у львові багато бачив і тіпів в МАРШРУТЦІ з амєгою і людей з годинниками з турбійоном (фіговина шо компенсує вплив
магнітного поля землі, годинники з нею від 60000 євр)...але я їх власне бачив в таких місцях і в таких нарядах, шо той годинник певно
в кредит і ше внуки виплачуватимуть. Ну або за 150 баксів копія, як вище ссилку дав))
---------------------------------------------------

|
|
ви якісь тупарилі , я б купив БИ 140 айфонів на ті гроші , і роздав би у дитячі сирідки , або айподів, або старих моніторів від ейпл , таких ЗЕЛЕНІВ,шото в тому дусі ---------------------------------------------------
icq#7488887 --- omg! It`s time 4 plan b!
|
|
О, скільки комментів - аж приємно!
№6 "Якщо хочеш жити в мирі - готуйся до війни" - говорили древні римляни. Росія показала, як можна жити з нею в мирі - в Естоії з центральної площі викинули на смітник історії памятник совєцькому солазі - окупанту , тобто радянському воїну визволителю - і що? Росія поплакалася в тряпочку і тихо промовчала. Чому? Бо Естонія - член НАТО. А що Росія зробила в Грузії??? Без коментарів.
№7. Бу-га-га. До-речі, вчора бачив кліп Павліка "Хвилі", який знімався на моїй яхті. Чесно скажу - пісня класна, хоча я її вже, ніби, чув раніше - напевно музику Павлік як завжди з когось здер. Доречі, тобі не приходила в голову така шальна думка: а може все-таки не піздьож? Може все-таки є в мене і яхта, і чорний Ланд Крузер, і ще багато-багато чого є, і годинник хочу купити... Ти можеш собі уявити, як я лахаю з таких от комментів, як твій?
№8. Розумієш - от куплю я тобі машину сьогодні, а завтра ти захочеш в мене відсосати - а я ж не можу першій зустрічній дівчині в рот давати - сама розумієш, вік вже не той... Так що машину купляти не буду.
№9. Всі годинники з "турбійонами", що ти бачив - це просто дешева підробка і не більше того (або не турбійон взагалі, а лише відкрита частина механізму). До речі, турбійон компенсує не магнітне, а гравітаційне поле землі, і то не в наручних годинниках, положення яких змінюється постійно, а в кишенькових, де годинник майже весь час знаходиться в тій самій площині. В наручних годинниках турбійон нічого не компенсує, а просто є "річчю в собі" - доказом того, наскільки великі Майстри створювали годинник з турбійоном. І такий годинник продають в магазинах лише після детальної співбесіди - якщо ти "качок" і полюбляєш спортзали - тобі ні за які гроші не купити такий годинник - вся справа в тому, що механізм турбійона є неймовірно тендітний - 60 деталей сумарною вагою ... 0,2 грами - і тому один сильний удар, або струс в маршрутці - і все... - годинник мінімум за 40 - 50 k$ можна викидати, або ремонтувати (в кращому випадку) за дуже великі гроші. Так що, повір, ти не бачив ЖОДНОГО годинника з турбійоном. А по ссилці, що ти дав, є річ, яка має відношення до Patek Pilippe так само, як продукція фірми AdidOs має відношення до спортивних костюмів Adidas. Дешевуща підробка, і це видно зразу.
№10 А який план Б? Вбити Барака Обаму? Я за Мак Кейна, але нехай Обама живе - будем діяти за планом А !!!
|
|
Кароче чувак як маєш лишні бабки то давай ділись, ато в мене зараз трошки напряжно і я такі годинники собі не шукаю, як на мене то люди типу тебе повинні встидатись тратити такі гроші на годинники в час коли в країні процвітає бідність, краще переведи 69999 доларів на рахунок постраждалим від повені а за 1 бакс купи собі на базарі китайську фігню але знай що ти тим самим допоміг людям... ну або віддай лишні гроші мені а я вже знайду їм достойне діяння...
|
|
хаха..на счёт отсосать ет ты типа умом блеснул?в твои года пора бы головой думать..но той которая на плечах
|
|
| №6 "Якщо хочеш жити в мирі - готуйся до війни" - говорили древні римляни. Росія показала, як можна жити з нею в мирі - в Естоії з центральної площі викинули на смітник історії памятник совєцькому солазі - окупанту , тобто радянському воїну визволителю - і що? Росія поплакалася в тряпочку і тихо промовчала. Чому? Бо Естонія - член НАТО. А що Росія зробила в Грузії??? Без коментарів |
1)зрівняв хуй з пальцем
2)далеко не поплакалась
Ну в тебе понти-годинник за 70.000 баксів. ...........Люди які можуть дозволити собі таке в чаті не сидять і зарплата в них як мінімум раза в 3 більша (для тупих-більше 200.000).Ти нікого не переконаєш,що ти купив оригінал(крім того тобі ніхто не повірить) ---------------------------------------------------

|
|
№ 14
Любий друже! Зарплати в 200 000 баксів - не буває в принципі. Є прибуток - в 200 000, в міліон, в міліард - це залежить лише від того, наскільки успішним є бізнесмен. Більше того я тобі скажу - жодна людина, в якої є зарплата (будь-яка) не зможе собі дозволити речі такого класу. А переконувати я нікого ні в чому не збираюсь - мені пофік думка про мене дітей з цього чату - я написав топік, щоб дізнатись думку не про мене, а про годинник, який мені дуже подобається!
|
|
1)На рахунок зарплати-погоджуюсь; 2)"тамбовский волк" тобі друг :) ; 3)їбать ти взрослий; 4)найшов де написати
to[15] Граф Монте Крісто: ---------------------------------------------------

|
|
Тему краще закрити. За недоцільністю. ---------------------------------------------------

|
|
хех ...неплохой материал для анализа ...... начнем с 1) времени .....2-3 ночи -топик и 1-й коментарий .......12 и 18 часов-коментарии еще .... несложно понять, что человек пользуется ин-чатом в любое время суток .... 2)со слов афтора он знаком с павликом,сыном ющенки, януковичем ....имеет яхту, шмахту ...много денег .....явное желание пустить пыль в глаза (не я один ето заметил?неужели??) ... 3)в ходе своих высказываний афтор говорит о путине ,Нато ,естонии .....о яхте,януковиче,павлике ....
нда ...и , как не странно , о часах ....о часах,про которые НИКТО в етом чате НЕ НОСИТ ...знает ведь где совет искать! ...пойду к соседу Васе, он сантехник ...посоветуюсь, какой купить ноут ......
Подитожим : человек НЕ СИЛЬНО дорожит своим временем(как всякий состоятельный человек),бесконечно хвастается и черезмерно отклоняется от вопроса, который сам-же задал людям далеким от темы вопроса .......
можно,конечно поспорить ....а вдруг ето какой-то мажорчик ...умом не уродился ......да,но ....шанс1 на 1000 .....
Скорее всего просто дурак ......встречал таких ....интересный типаж ...... обычно вырастает из быдла ....добивается в жизни НЕБОЛЬШИХ , относительных успехов ......сьездил на Кипр, вместо черного моря , и возомнил себя персоной .........
P.S. ....Графин, тебе не приходило в голову, что ты выставляеш себя в чате ПОЛНЫМ посмешищем ......в ЛЮБОМ случае ?
|
|
чуваг, слідкуй за новими віяннями фізики. гравітаційне поле землі = її магнітномусь.
Ось. так я не збагну одного. моя думка шо мета твої теми скандал/шуміха/зависть.
Як людина з мільйонним капіталом, або просто нелогічно купувати такі цяцькі за останні 70 штук чи в кредит,
ти маєш розуміти шо тут контингент хлопчиків-дівчаток 15-20 рочків, які в чому в чому, а в механіці швейцарців розбираюця
як ти в магнітних полях. брєд)
---------------------------------------------------

|
|
то всьо галімий випіндрьож
ідіот[/color]
|
|
Купуй обов`язково. І скажи потім якою дорогою ночью до дому повертаєшся.
|
|
БЛя чуваче Якшо маєш такі гроші нетрать на годинник!Краще купи шось нормальне машину наприклад!Або просто невимахуйся!!!!!!
|
|
Дятел Давай я тобі РОЛЕКС продам за 1000 зеленех хочеш пиши на почту Abcoqvw@bigmir.net чекаю до завтра 20:00 бо маю кліента вже. Якщо не хочеш то навіть не пиши
|
|
А никому РОЛЕКСА не треба
|
|
Мав би я зайву штуку купивби твій ролекс а так немаю тоді некуплю!
|
|
Комплекс самореализации.. Конечно купи.. и часы.. и Bugatti Veyron и напиши об этом.. Допустим я верю всем твоим словам. Ты не уважаешь людей которые наполняют этот чат, ты можешь сказать девушке "дам тебе в рот" в ответ на шутку... Не имеешь уважение к другим, имей к себе. Ты банальный как гаечный ключ. Твои политические взгляды беспочвенны, твое знание истории поверхностно, твое знание английского не впечатляет.... Ты стыдишься себя и своего места в жизни как маленького члена... Ты не можешь вызывать уважения, сколько бы не составлял твой доход.. твои посты вызывают жалость как и твоя внешность. Ты лучше в зал пойди... приведи себя в порядок... это дешевле и достойно хотя бы самоуважения... Я работаю с людьми доход которых составляет суммы достойные уважения... я не богат, но стремлюсь. Но почему у меня не возникает желания это афишировать? Я уважаю своих друзей и собеседников, будь то нищий (по евромеркам) или богатый (по нашим).... Мне все равно на то, что есть у человека, у меня есть свои стремления и если я чего то хочу - я ставлю перед собой цель и иду к ней, и мне не важно мнение других, я изучу все тех характеристики на сайте производителя...
И помни.. опыт и уважение не купишь будь у тебя все активы этой планеты... ты жалок.
На все твои ответы (а они будут) я отвечу заранее.....
Ты фальшивое гавно.
Я клал на твои строки.
Я не отвечу.
Мне все равно...... --------------------------------------------------- Психология, в общепринятом понимании, крайне простая наука. Люди,
неспособные самостоятельно вбить гвоздь или срифмовать пару строчек, ни
капли не сомневаются в своей способности понимать - и судить других. В
крайних проявлениях это становится смыслом жизни и источником
самоутверждения.
|
|
№ 16,17
1) Безпезды, бля.
2) Внатуре безпездыбля!
№ 18
Петрович - та пиши на якійсь людській мові - я вже затаскав словник - скільки можна! Кажу тобі - пиши англійською - набагато краще розумію, ніж цю мосКельсЬку! Доречі - а тобі не приходило в голову, що я в інет протягом робочого дня можу виходити завжди і з любого місця завдяки мобільному інтернету та ноутбуку? Ну а так в загальному - ти як москалем був так і залишаєшся!
№19
Що таке магнітномусь? Стосовно магнітних полів - я розуміюсь цілком непогано, так як за освітою я - фізик.
№20
Думаєш випендрьош? Чому? Бо сама навіть уявити не можеш, як це можна купити годинник за такі гроші?!! Точно - якщо вже навіть ТИ не можеш собі уявити - стопудово випендрьош!
№21
А я машиною їзджу взагалі-то. Тобі маршрут скласти?
№22
В мене є 2 машини - Тойота Ланд Крузер і Мітсубісі Аутлендер. Що - купити третю?
№23
Дятел був в твоїх штанах, поки тебе не кастрували. Свій Ролекс засунь собі в жопу! Ти мені ще Тіссо запропунуй!
№24
А ти крім слова Ролекс ще щось знаєш? Яка модель? Який референс моделі? Дайтона? Ойстер?
№25
Забий на Ролекс - це галіма попса!
№26
СлІшкАмм мнОгА буКв - ниАсилИл! НезачОт!
|
|
хе-хе-хе ..... ну , етот графин дает ......веселит неплохо ......преступим к анализу .....Часть -2 ).......
Ре-27 топик .....
16-17 - попытка съязвить брутальным стилем ответа. Вот только незадача 16и17 НЕ объединяют брутальность (см. оригиналы)
18 - ответ дык мне .....обычное рагульское блеянье по нац.вопросу .....О! .... нашел логичный аргумент -пирожок с полочки! ( я вот часто пользуюсь ноутом и нетом в городе , вот только чатом и другими глупостями я занимаюсь ИСКЛЮЧИТЕЛЬНО во время досуга ......впрочем ....у богатых свои причуды)))
19 - ето да ....графина может спасти только чужая опечатка ......
20-коментарий обвинения в выпендреже .....ВЫПЕНДРЕЖЕМ!! ))) .. по принципу -"клин-клином вышибают" , что-ли?) .....
21 - снова выпендреж ......
22 - ..снова выпендреж ( похоже графин дорвался до любимой темы разговора )).....
23- брутальность+ выпендреж ( ну хоть какое-то разнообразие)))
24- выпендреж с попыткой проиллюстрировать свою "оседомленность в важных вопросах" ....
25- чистый выпендреж ...без примесей ...иними словами , графиновская классика .....
26 - ехх ...графин не нашелся ......упустил совсем аргумент из 18-го ответа .... написано-то ПО РУССКИ! ...как-же твое рагульское нутро прозевало столь ВЕСКИЙ аргумент , Графиньон , а ? КАК ?? ....))
сторонним читателям:
С большим уважением отношусь к украинскому языку и культуре, посему считаю своим долгом при случае поставить подобные отбросы общества на место, дабы не позорили достойную культуру своим псевдо-украинским национализмом с ложными , надуманными , чуждыми ИСТИННЫМ УКРАИНЦАМ , "ценностями".
|
|
Yx jak v nas narod ljybut` 4ygi growi raxyvatu. Ny xo4e ljyduna godunnuk ny ne maew wo poradutu ny mov4u, a ne zrazy tu pizdyn i nixrena v tebe nema i nikolu ne byde bo tu nevdaxa, a ja bydy tyt vsim rozkazyvatu jakuj tu nevdaxa tum samum pokagy jakuj ja modnuj.
A jakwo 4esno ljydu a nawo vam cja tema? sami sebe nervyete sami sobi wos` dokazyete, smiwno.
|
|
нармальні катли, бачив такі у одного пацана на районі, пакупай не пожалеіш
|
|
бугого:)
Мужчина смотрю на вас , и смешно мне стает... Откуда у вас 70к евриков, ась? Ну даже если вы в Америке, смотря на вас , понимаеш, что максимум , что вы там зарабатываете - не превышаете 60к в год, а за 70к, с таким доходом лучше квартирку купить:)
+человек у которого 70к на часы есть - ну не будет он в чате, тем более в этом:) не тот уровень:)
+человек который сравнивает свои часы с путиновскими( 40% акций газпрома = 40% яиц европы в руках) и гооврит что значительно дешевле - прям открыто орет - я пизжу:)
вы мне напоминаете гопников с нашего раена, сидят себе, жуют семачки, ну и хваляться как они вчера лоха на 1000 баксов развели, хоть и лох - это 10 летний ребенко, а отобрали они у него конфетку толпой в 10 человек:Р ---------------------------------------------------

|
|
РолйеКс
|
|
Жаль що немаю часу - ржу пацталом! Вечором напишу комменти!
Супер! А в кого на районі такі котли?
|
|
ГААААААААААААААААААА
то ш треба було всьо читати і ше й кожному шось повідписувати!!!!!
телепень
|
|
Часікі Аіхао або Монтана рулять!!!!
|
|
мав б такі гроші купив б собі aбрамс A1M2 =) ---------------------------------------------------
|
|
№ 28
Петрович, слухай, годинники, мій "випєндрьош" твій "психоаналіз" - то всьо фігня. Ти нам основну річ скажи - ким були твої дід та баба, що зразу після війни вони отримали квартиру у Львові? І ще - а як ти визначаєш нормальних українців, яким "чужд псевдо-украинский национализм"? Тобто - бандерівці - псевдо-українці, а стукачі, які здавали НКВД-стам своїх односільчан-бандерівців - оце справжні українські патріоти? Так?
№ 31
Карлику! В мене є набагато більше, ніж 70 KЄ, і живу та працюю я зовсім не в Америці - а тут - в Україні! Ну а те, що ти собі цього навіть уявити не можеш (як же таке може бути?) - це вже твої проблеми!
№34
Слухай, Солька, ти думаєш як ти мене назвеш телепнем, то я на тебе зверну увагу? Сорки - ти ся помиляєш. Як то кажеться відсоси - помолодієш!
№36
А що таке цей Абрамс?
|
|
№36
А що таке цей Абрамс? |
А в плані ерудованості ти не такий заможній. Абрамс - це танк. Причому - самий "крутий" в плані вартості. За лікбез з тебе сотка).
--------------------------------------------------- Война - ..уйня. Главное - манёвры.
|
|
Олігофрен в чаті!!!
|
|
Я весь час плутаю ці два слова - "олігофрен" та "олігарх". Я мав на увазі - "олігарх в чаті!!!".
|
|
Тобі Путін привіт передавав. Сказав що якщо ти "собезьяничаешь" - він тебе траване діоксиномом.
|
|
| The я Писав: |
| Причому - самий "крутий" в плані вартості |
Зато толку з нього менше ---------------------------------------------------

|
|
о,граф монте крісто! я страждаю, бо ви не звертаєте на мене увагу:(
як мені далі жити......поможіть
|
|
to[42] одиночка:
В курсі --------------------------------------------------- Война - ..уйня. Главное - манёвры.
|
|
і я за освітою -фізик......
|
|
to[45] Кола:
Не виправдовуйся --------------------------------------------------- Война - ..уйня. Главное - манёвры.
|
|
Хороший выбор!...одобряю....
|
|
to[47] natali-kare:
Одобряю Твое одобрение --------------------------------------------------- Война - ..уйня. Главное - манёвры.
|
|
когда будешь? Перед тем как поедешь в Женеву, давай сверимся, а то опять на пол года спрыгнешь...я уже во Львове
|
|
ГРАФ ..........Я ЗА ТІ ГРОШІ ЗАСТАВЛЮ ДІВАК ТОБІ СОСАТИ ---------------------------------------------------
icq#7488887 --- omg! It`s time 4 plan b!
|
|
якось дуже нелогічно доводити людям вдвійчі за себе молодшим(ну пардон майже в двійчі) що ти настільки заможний..просто нелогічно й тяжко зрозуміти навіщо впринципі комусь доводити що у тебе стільки то дохід.....зазвичай знаєш якось стараються це діло не афішувати.. й як висновок тяжко віриться в дві машини яхту що там ще й спроможність купити таку річ.(я вже мовчу про перебування в цьому чаті й тп)
По темі-якщо ти таки справді маєш змогу купити цей годинник й справді думаєш над цим то поради ти питаєш далеко не у тих людей. Наприклад я навіть приблизного уявлення не маю як виглядає такий годинник й не тому що я з глухого села де навіть радіо нема й не тому що я темінь неосвідчена а тому що мене ніколи не цікавило як може виглядати годнник за такі гроші-очевидно що найблищим часом я собі наавіть й в чотири дешевшого не зможу дозволити.Тут таких більшість якщо не всі-навіщо питати поради там де ти знаєш що її не отримаєш.
як на мене це все дуже подібно на якийсь ндолугий жарт.
|
|
нашо тобі годинник купи собі котли повішай на шию і буде мен!!!!!!!!
|