| Вiдгуки |
|
а так завжди... називається закон подлості...або западло не спить... ---------------------------------------------------

|
|
а ти зверни увагу на тих, кому подобаєшся ти, спробуй щось, а там може навіть щось добре получитится. стосунки, то ж не шлюб, так що, за те, що ти поміняєш, випробуєш хлопців тобі нічого не буде... І не стій на місці, шукай нові знайомства чи реанімуй старі... і просто роби те, що тобі серце підказує... Поживи так, як ти хочеш і забудь про всіх і все...
|
|
ну а если я сразу вижу,поговорив,что это не мое...какой смысл начинать что то? тратить время и его и свое?
где искать знакомств?я имею ввиду нормальных знакомств? сейчас парни пошли, которым нужен только секс...
|
|
Человек хочет быть любимым брутто, а не нетто! (Геббель)наверно ты слишком много внимания обращаеш на нетто .....а вот сколько в етом нетто реального брутто ?)
|
|
у меня нет нереальных запросов. но зато есть знание того, кого именно я хочу видеть рядом с собой
|
|
| mermeid Писав: |
| сейчас парни пошли, которым нужен только секс... |
а что раньше было не так? если девушка не представляет собой ничего кроме постели то чего можно хотеть?
|
|
Поширена ситуація. Проблема в тебе в голові, тобі підсвідомо подобаюиться ті кого не легко буде завоювати, і не подобаються інші, яких завойовувати не треба. Це просто Пастка Розуму, на яку попадається багато людей твого характеру.
|
|
у вас у девушек только одно науме ......что у нас, у парней, только одно и науме))
|
|
нет.за подобных девушек я ничего не говорю. но всех девушек под одну гребенку брать не надо. но когда тебе тупо практически незнакомый человек сразу предлагает постель,тут уж извините.
невольно начинаешь разочаровываться в парнях!
|
|
может и парней не надо под одну гребенку????!!!!!
|
|
Сама в цьому винна :)) ---------------------------------------------------

|
|
ТОБІ ТРЕБА побрити ФЕЙС і всьо буде зачотно , а то ВУСА ростуть ---------------------------------------------------
icq#7488887 --- omg! It`s time 4 plan b!
|
|
Либо отодвинь свои принцыпы и попробуй
Либо ничего не делай и не ной, что одна :) --------------------------------------------------- сИгарета - мой наркотик ... пИво - мой катализатор 
|
|
| Dr.Up Писав: |
| может и парней не надо под одну гребенку????!!!!! |
а я и не гребу вас под одну гребенку! но мне не везет на нормальных парней!
но я надеюсь.[/url]
|
|
а ти незвертай увагу на хлопців покі вони не почнуть молодитись,а потім оцінюй чи він тобі подобається
|
|
іц ріал лайф,бейбе
|
|
Почекай на того одного єдиного він таки є!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!І чим більше ти одна тим сильніша ти стаєш!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
зверни увагу на правильність написання свого ніку.
|
|
| Ally Писав: |
| а ти зверни увагу на тих, кому подобаєшся ти, спробуй щось, а там може навіть щось добре получитится |
абсолютно не згідна. то називається "абияк, лиш би якось". і нічого доброго з того не вийде. брєд якийсь.
раджу зачекати. терпіння винагороджує.
| сейчас парни пошли, которым нужен только секс... |
так, хлопцям потрібний секс. але це природня потреба а не якась їхня мудрагельська прихоть. і їм потрібний не тільки секс.
а ось парадоксально взагалі.. сама суперечить собі..
| но всех девушек под одну гребенку брать не надо. но когда тебе тупо практически незнакомый человек сразу предлагает постель,тут уж извините. |
отже, всіх дівчаток не треба судити по одній, але всіх хлопців можна! капєц)
| бульбафка Писав: |
| зверни увагу на правильність написання свого ніку. |
а це теж правда!! англійську вже давно пора вивчити!!
|
|
УБЕЙТЕСЬ ВСЕ В
МЕСТЕ))))))))
НА РаЗ ДВА ТРИ)
|
|
[b]спитай у модира, він шарить в нисправидливостях[/b]
|
|
спасибо.я прекрасно знаю как пишется мой ник. там должно быть mermaid. но у меня mermeid.
|
|
to[21] Умний:
Він шарить нивсправедливостях, а в справедливостях
|
|
діти, яка нах справедливість ? це слово придумали наївні щоб їм здавалося що все ще не так погано) ніякої справедливості нема, не було і ніколи не буде, це дурна ілюзія) ---------------------------------------------------
|
|
почекай трохи, все в тебе ще буде. А це називається не несправедливість. а тимчасовий застой. Побачиш: зявиться хтось один, а потім другий. третій......... Потім не будеш знати з кого вибрати!)))))))))))))))))
|
|
| ZzebR@ Писав: |
| Потім не будеш знати з кого вибрати!))))))))))))))))) |
Але буде пізно. Тобі вже буде 89 років.
--------------------------------------------------- Ні плагіату! Роззуй очі і ти побачиш різницю між ogr і ogr
а якшо ти модер, то забань ту Ляльку в сортырі.
|
|
| ogr Писав: |
| Але буде пізно. |
вот вот(((
|
|
ну так всегда, потому что недоступностЬ притягивает ... но поверЬ это скоро пройдет,,,,, --------------------------------------------------- Do you know, what the word "FUCK" means?
"F" - forever love you,
"U" - unhappy without you,
"C" - care about you,
"K" - kiss you.
|
|
убейся ап угол намазан ядом!
|
|
таке житыэ твоэ
|